Kako zgraditi zdrave navade, ki se jih boste lahko držali do konca življenja?

Hiter tempo življenja, ki ga v današnjih časih težko kontroliramo, prinaša številne negativne posledice za naše telo. Omejuje nam gibanje, stik z naravo, zdravo prehranjevanje in zadostno količino spanja. Posledično se hitro znajdemo v porušenem psihofizičnem ravnovesju, kar pa prinaša številne bolezni in splošno nezadovoljstvo.

Gibanje, zadostna količina spanja in zdrava prehrana so ključni za dobro počutje. Povečujejo našo voljo in moč za premagovanje izzivov, ki nam jih prinaša življenje. Naše telo je edini prostor, ki nas spremlja prav na vsakem koraku in če se hočemo v njem dobro počutiti, moramo zanj skrbeti in mu prisluhniti.

Lahko bi rekli, da je zdrav način življenja stvar prioritet. Ampak prehrane in treningov na žalost ne moremo postaviti pred službene in družinske obveznosti.

Po drugi strani pa se tu lahko vprašamo, kako bomo zdržali hiter tempo življena in vsakodnevne pritiske, brez energije in moči, ki ji lahko dobilo le z zdravim načinom prehranjevanja in gibanjem.

Smo Jernej Ogrin, mag. inženir prehrane, Neja Gril, mojstrica meal preppinga, in Nika Rejc, dipl. trenerka. 

Združila nas je želja po oblikovanju zdravih prehranskih in gibalnih navad, ki se boste lahko držali do konca življenja. Za vas smo pripravili dogodek, na katerem vam bomo preko praktičnih trikov razložili in pokazali:

Kako sestaviti obroke, da bodo tvoji cilji lažje dosegljivi?

Jernej Ogrin

Sem Jernej Ogrin, po izobrazbi magister inženir prehrane in kot prehranski svetovalec pomagam ljudem pri doseganju njihovih ciljev, predvsem pri izgubi telesne mase. Pri svojem delu zagovarjam zmernost in strmenje stran od ekstremov, ker v veliki večini primerov to ni potrebno in nam lahko prinese več težav kot koristi.

Na delavnici vam bom predstavil, kako sestaviti obroke, da bodo tvoji cilji lažje dosegljivi. Verjamem, da bo ta dogodek vaše življenje obrnil na boljše!

Ker se večino časa gledamo le preko interneta, komaj čakam, da se podružimo tudi v živo!

Kako prihraniti čas, denar in stres pri pripravi obrokov?

Neja Gril

Moje ime je Neja. Sem kulinarična blogerka. ki Na socialnih omrežjih že več kot tri leta delim ideje in recepte za zdrave obroke. Navdušena sem, da sem letos uresničila svojo željo in nadgradila svoje vsebine z »meal prep-anjem« oz. pripravo obrokov vnaprej, kar danes učim tudi druge. Priprava obrokov vnaprej je odlična veščina v kuhinji, saj ti prihrani veliko časa, zmanjša stres in obremenjevanje glede vsakodnevnega kuhanja ter prihrani veliko denarja.

Na dogodku bom izvedla kuharsko delavnico na kateri bomo pripravljali kar tri recepte primerne za pripravo vnaprej, med kuhanjem pa se bomo naučili osnov meal prepanja in vse njegove prednosti.

Komaj čakam, da vas spoznam!

Kako lahko s treningom 2x na teden prideš do zavidanja vrednih rezultatov?

Nika Rejc

Sem Nika Rejc, dipl. šp. tren. Leta 2017 sem pričela z vodenjem skupinskih vadb (bootcamp, TNZ, pilates… ). Pri tovrstnih vadbah sem vedno pogrešala večjo mero individualnosti, ki bi moje vadeče pripeljala do željenih ciljev. Dve leti pozneje sem se povezala z mojim takratnim trenerjem in skupaj sva oblikovala sistem skupinskih treningov, kjer vsak vadeči trenira po sebi prilagojenem planu.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem pri grajenju zdravega odnosa do sebe, gibanja in prehrane.

Na dogodku vam bom predstavila skrivnosti oblikovanja novih zdravih navad in kako si sestaviti trening v fitnesu, s katerim boste lahko prišli do rezultatov tudi, če trenirate le 2x do 3x tedensko. Malo bomo tudi pomigali, zato ne pozabi na športno opremo. 🙂

Se že veselim našega druženja!

Si pripravljen/a končno zgraditi zdrave prehranjevalne in gibalne navade, ki se jih boš lahko držal/a do konca življenja?

Naš cilj je, da ti razkrijemo ogromno trikov, s katerimi boš lahko na enostaven način dvignil/a kvaliteto svojega življenja in končno dosegel/a svoje cilje! 

Pridi in ugotovil/a boš, da to sploh ni tako zelo težko, kot se zdi na prvi pogled.

 Se vidimo v SOBOTO, 21. 10. ob 9.00  

 V Vital GYMu v Ljubljani 

Vse to, s prijavo do vključno 8. 10. 2023, prejmeš že za 60€.
Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavo. 

Po prejemu prijave ti na mail pošljemo račun. Mesto na dogodku bo tvoje takoj, ko prejmemo plačilo.
Obljubimo ti, da ti bomo vlili goro motivacije in da ti bo ta dogodek za vedno ostal v spominu.

Cena

Super early bird

60
  • Prijava do vključno 8. 10.

Early bird

70
  • Prijava do vključno 15. 10

Last call

80
  • Prijava do vključno 19. 10.

ČAS je, da si končno vzameš čas zase,
zgradiš zdrave prehranske in gibalne navade,
ki bodo izboljšale tvoje počutje ter dvignile tvojo samozavest!