MENTORSTVO

Tvoja trenerska pot lahko v letu 2023 postane bolj enostavna in predvidljiva.

 

Si pripravljena zavihati rokave in postati dobra, finančno neodvisna trenerka?

Če je tvoj odgovor ja, naj te najprej opozorim, da z opravljanjem mentorstva ne boš dobila papirja, s katerim boš lahko pomahala inšpektorju, ko bo preverjal tvojo ustrezno izobrazbo. Boš pa dobila odgovore na vprašanja, o katerih se ves čas sprašuješ in jih na fakulteti ali izobraževanjih nisi dobila.

Tvoja pot bo potekala v 5 korakih:

1. DELO NA SEBI

Verjetno že veš, da večino tvojih potencialnih strank ne zanima le tvoje znanje pač pa tudi tvoja osebnost in tvoj izgled. Stranke namreč ob sebi želijo imeti nekoga, ki mu lahko zaupajo. Nekoga, ki stoji za svojimi besedami, se drži svojih vrednot, ve zakaj je trenerstvo njegovo poslanstvo in ima nekaj kar drugi nimajo.  Seveda, da te o tem tvoje stranke ne bodo spraševale bodo pa začutile/opazile ali veš kaj in zakaj to delaš ali se pa se v svojem poslu še vedno iščeš.

V prvem koraku se boš torej posvetila delu na sebi, postavila si boš svoje vrednote, poiskala svoj zakaj in oblikovala misijo svojega brenda.

mentorstvo
2. KAKO OBLIKOVATI UVODNI POSVET/TRENING IN POSLEDIČNO STRANKI PRODATI SVOJO PONUDBO?

Tvoj prvi vtis je izredno pomemben in hkrati odločilen, saj se bo stranka na podlagi njega odločila ali želi kupiti tvojo storitev ali ne. Zato je izjemno pomembno, da se nanj pripravimo v naprej. 

V drugem koraku se boš naučila, kako začeti pogovor s stranko, kako opazovati stranko in ji na podlagi opaženega povedati, da veste zakaj je prišla, brez, da bi vam to moral povedati sama. Kako stranko stestirati na prvem treningu, brez, da bi bila stranka pod pritiskom (saj veš, kako živčni smo vedno, ko vemo, da nas čaka test) ali pa da bi vse skupaj sama sebi preveč zakomplicirala že na samem začetku.

slika 3
3. KAKO NAJLAŽEJE OBLIKOVATI TRENINGE, DA BODO VARNI, UČINKOVITI IN MOTIVACIJSKI?

Glede na to, da se zanimaš za mentorstvo predvidevam, da o planiranju treningov že kar nekaj veš.

Ampak, ker je ta tematika res pomembna ti bom razkrila; kako lahko treninge oblikuješ na enostaven način, da v večini primerov manj je več res drži. Ponovili bova kakšne so progresije osnovnih vaj poleg tega pa ti bom razkrila par trikov, ki ti bodo prišli prav za tiste s omejeno gibljivostjo.

slika 3
4. KAKO SE OGLAŠEVATI?

Brez pojavljanja na socialnih omrežjih žal ne gre. Ampak naj tu vseeno poudarim, da zato, da si finančno neodvisen in uspešen v svojem poslu ne potrebuješ 10K followerjev. V prvi vrsti, je najbolj pomemben tvoj nastop v GYMu. Saj veš, dober glas seže v deveto vas.

V četrtem koraku boš dobila ideje za svoje objave, naučila se boš kako napisati promocijsko objavo, katera orodja ti lahko pomagajo pri kreiranju objav.

 

slika 3
5. KAJ MORAŠ VEDETI O S.P.ju?

V zadnjem koraku pa boš izvedela kaj vse moraš vedeti o S.P. ju. Kako ga odpreti, kakšni so stroški, kako izdati račun…

slika 3

Med treningom te bomo ves čas spodbujale in poudarjale pomen pravilne tehnike gibanja. Poskrbele bomo za raznolikost vaj, ki jih boš lahko pozneje vključila tudi v svoj trening in ga tako popestrila.

 Poleg nas pa vas bodo na dogodku razvajali tudi:

Slika 5

Pozabile nismo niti na darilca…

slika 6

in športno – ne tako zahtevne izzive, ki te bodo pripeljale do bogatih nagrad.

slika 7

Dogodek bo potekal v prostorih Vital GYMa Ljubljana in plesne šole Bast:

CENIK

Vse to, s prijavo do vključno 10.11.2022, prejmeš že za 30€.
Število mest je omejeno, zato pohiti s svojo prijavo.

Ko prejmemo tvojo prijavo ti na mail pošljemo račun in mesto na dogodku je tvoje takoj, ko prejmemo plačilo.
Obljubimo ti, da ti bomo vlile goro motivacije za nadaljnje treninge in da ti bo ta dogodek za vedno ostal v spominu.

Early bird

30
  • Prijava do vključno 10.11.2022

Late bird

40
  • Prijava po vključno 11.11.2022

Začnite graditi zdrav odnos do sebe,
gibanja in prehrane in se naročite